comiXology nudi 60 dana besplatnih stripova

comiXology je najveći servis za digitalne stripove. Za mjesečnu pretplatu dobijete pristup biblioteci od 25.000 naslova. Stripovi, grafičke novele, mange šta god vam srce želi. Amazon je nudio besplatnu probu usluge (trial) na mjesec dana, ali zbog globalne pandemije podigli su probni period na šesdeset dana!

U ovom periodu samoizolacije čitanje stripova zvuči kao savršena borba protiv dosade. comiXology ima zaključene ugovore sa većinom velikih izdavača: DC, Marvel, Image, Dark Horse…

Od najnovijih izdanja do starih klasika iz arhiva, sve je prilagođeno za vaš omiljeni uređaj. Nije važno da li čitate na kompjuteru, tabletu ili telefonu.

Možda je licimjerno (besplatno) reklamirati digitalni servis u vlasništvu jednog od najbogatijih ljudi na svijetu (koji izgleda poput negativca iz James Bond-a). Posebno u ovo nesrećno vrijeme kad američki strip prolazi kroz jednu od najvećih kriza, posebno mali prodavci. Zbog pandemije do daljneg nema distribucije novih stripova (fizičkih primjeraka). Ništa ne spriječava izdavače da nastave sa digitalnom distribucijom.

Pitanje je da li će se tržište američkog stripa uopšte oporaviti. Ali pošto se nas ništa ne pita, zašto ne bi prekratili vrijeme besplatno čitajući stripove. Saznajte više na comiXology Unlimited.

Samo nemojte zaboraviti otkazati uslugu, jer nakon 60 dana, Bezos će vam automatski naplatiti 6 dolara. Koliko inače košta mjesečna pretplata.