DC Fandome drugi dan – Istražite Multiverzum

Virtuelna konvencija DC Fandome je imala nevjerovatni uspjeh. 22. miliona gledalaca (!!!) uključilo se u DC spektakl koji je bio dostupan samo dvadeset četiri sata. Dominirali su društvenim mrežama cijeli taj dan (22. avgust).

Warner Media želi da iskoristi moment i vrijeme je za drugi dan DC Fandome događaja. Za par dana, 12. septembra, sve fanove DC stripova očekuje epska avantura. Naziv druge runde je “Istraži Multiverzum” (Explore The Multiverse).

Za razliku od prvog Fandoma koji je bio prezentacija u trajanju od osam sati; drugi dan nam donosi pravi mali striming servis sa stotinu sati video materijala. Ovaj put sami odlučujete šta ćete i kad gledati od ponuđenog.

Naravno, sav sadržaj je i dalje potpuno besplatan. Multiverzum je podjeljen na šest jedinstvenih zona. Prva i najveća baviće se mnogim DC TV serijama. Za hardcore fanove preporučujemo InsiderVerse koji vam otkriva tajne i kreativne procese nastanka DC stripova i ostalih multimedijalnih proizvoda.

Pohvalno je da ćemo ovaj put moći uživati u besplatnim stripovima u sklopu FunVerse zone. Ovaj globalni događaj moćete pratiti na desktop računarima ili mobilnim uređajima.

Adresa na kojoj vas čeka avantura je ostala ista: službeni sajt DC Fandome