Divni novi spotovi Bob Marlijevih klasika

Nasljednici reggae legende Bob Marley-a održavaju sjećanje živim. Posebno u godini koja je trebala biti sedamdeset peti rođendan velikana s Jamajke (#Marley75).

Video spotovi koje vam danas predstavljamo samo su jedna u nizu aktivnosti nove inicijative od strane porodice Marley.

Nužno je da ostanemo pozitivni za vrijeme globalne pandemije. Jedan od lakših načina da zadržite optimizam jest da slušate Bobovu muziku. Upravo je to motiv iza novih spotova za dobro poznate klasika. Animirani video za Three Little Birds izgleda fantastično.

Ako ste mislili da ne može bolje od ovoga prevarili ste se. Novi spot za “Easy Skanking” će vas odvesti na neko bolje mjesto; rajsku Jamajku. Spot funkcioniše kao mini dokumentarac koji vam pokazuje sve prirodne ljepote Bobovog rodnog mjesta. Ako vas je ikad zanimalo kako izgleda jedan dan u raju, pogledajte sami…

Treba vam još materijala reggae legende? Ništa ne brinite, porodica Marley se pobrninula za vaše zahtjeve. Na YouTube-u možete pogledati dokumentarni film (u djelovima) o Bobovom životu i karijeri. Prva dva djela Bob Marley: Legacy je već dostupno za vaše uživanje na službenom kanalu.

Ostanite veseli.