Epstein dok. serija

Svijet se dramatično promjenio. Prije samo godinu, dvije kad bi pričali ljudima da “elita” (milijarderi i njihove lutke zvane političari) seksualno iskorištavaju maloljetnike pogledali bi vas s prezirom. Sada više nije tajna. Jeffrey Epstein je bio najuspješniji svodnik (pimp) našeg vremena. Čova je imao vlastito pedofilsko ostrvo.

Malo mi je odvratan odnos mainstream medija prema ovoj kontroverznoj lilčnosti. Prvo su se pravili ludi, govorili da je to sve teorija urote. Sad kad cjeli svijet zna, spinuju priču protiv svojih neprijatelja.

Kada upišite Epstein-ovo ime, tražeći njegove fotografije, tehnokratska elita (Google) će vam među prvim rezultatima izbacivati (i ponavljati) dvije tri fotke Trumpa i Epstein-a. Kao da Bill Clinton nije redovno letio “Lolita Ekspresom“. Ako išta znate o Bill-u znate da ga nikada nije mogao držati u gaćama. Ali “liberalna” post-ideološka elita ne želi da se to zna. Otkud “dobri filantrop” Bill Gates s strašnim pedofilom?

Nažalost odgovore na ova i slična pitanja nećete naći u novom Netflix-ovom dokumentarnom serijalu “Jeffrey Epstein: Filthy Rich“.