Fox objavio datum premijere Simpsona i Porodičnog čovjeka

Kultni Foksov programski blok “Dominacija animacije” (Animation domination) se uredno vraća ove jeseni. Nije ga sprečilo to što je Disney kupio Fox studio, niti globalna pandemija.

Nedelja je dan za omiljene crtane serije i 27. septrembra počinju nove sezone. “Simpsoni” (The Simpsons) su naravno prvi na rasporedu. Očekuje nas trideset i treća sezona!!!

Tu je naravno i “Porodični Čovjek” (Family Guy) koji dobija devetnaestu sezonu. Kreator crtanog Seth MacFarlane ima dodatni razlog za slavlje, jer tokom sezone biće prikazana tristopedeseta (350!) epizoda “Porodičnog Čovjeka”.

Bobovi Burgeri” (Bob’s Burgers) se vraća s jedanaestom sezonom, praćen serijalom “Bless The Harts”.

Kao što dobro znate globalna pandemija je osakatila industriju zabave. Hollywood je manje više zaključan i pitanje je kad će se filmske produkcije nastaviti. Kao i kada će se kino sale otvoriti.

Srećom animirana produkcija je najmanje pogođena. Čak šta više mnogi studiji se preusmjeravaju na crtane filmove. Možda zbog pandemije dobije pravu renesansu animacije.

Fox ima zakazane [email protected] prezentacije za “Simpsone” i “Porodičnog Čovjeka” koje trebaju biti održane sutra (subota, 25. jul). Tu ćete saznati sve u vezi novih sezona omiljenih crtanih serija direktno od kreatora samih.