Gledajte sve He-Man epizode besplatno

Dobre vijesti za ljubitelje “Hi-mena i Gospodara Svemira” (He-Man and the Masters of the Universe).

Službeni YouTube kanal nudi pune epizode potpuno besplatno. Za razliku od drugih sličnih ponuda koje su dostupne isključivo za američku publiku, konačno i mi možemo uživati u medijskim sadržajima za DŽ.

Osim obe sezone “He-Man and the Masters of the Universe” (1983. -1985.), moćete uživati i u avanturama Adamove sestre Ši-re (She-Ra: Princess of Power, 1985. – 1987.).

Posebno nas je obradovalo što nakon dugo vremena možemo pogledati “film” Tajna Mača (He-Man and She-Ra: The Secret of the Sword, 1985.). Savršen poklon za vrijeme u izolaciji.

Za sve one mlađe, koji možda nisu upoznati sa ovim fenomenom iz osamdesetih; radi se o uspješnoj reklami za liniju igračaka. Što je manje više bio standard tad. Crtani serijal je bio efektan način za promociju, ne samo u ovom slučaju. Klasičan primjer ove strategije je nevjerovatni uspjeh Nindža Kornjača (Teenage Mutant Ninja Turtles).

Ako vam je dosadno, samo otvorite He-Man YouTube kanal. Dobro će doći da obnovite gradivo, jer nas uskoro očekuju nove He-Man avanture iz pera Kevin Smith-a.

Najavljeni Masters of the Universe: Revelation je direktan nastavak na stare epizode.