Hiphopium saga se nastavlja – Juice album i dokumentarac

Nakon pet dugih godina čekanja, san je konačno postao stvarnost. Veteran srpske hip hop scene Juice je izdao novi nastavak svog remek djela Hiphopium.

Ivan Ivanović a.k.a Juice nas nije razočarao. Ispoštovao je sva naša nerealna očekivanja. Drži živim old school rep. Hvala mu na tome.

HIPHOPIUM 4” je magnum opus beogradskog MC-a. Ovo sranje je vruće, kako sam autor to kaže. I dalje je na prvoj liniji fronta za očuvanje pravog hip hopa.

Saga se nastavlja. Juice ne odustaje. Bori se sa svojim demonima, samoprozvanom konkurencijom i usput pokušava da nauči nešto nove klince. Jednostavno radi ono u čemu je jedan od najboljih.

Red je spomenuti impresivnu ekipu gostiju. Legendarni Havoc (Mobb Deep) baca rime na “Hiphopium 4”!!! Odmah poslušajte fantastičnu pjesmu “DNA”.

Tu su i najbolji MC-ovi iz regiona. Između ostalih gostuju: Target, Stoka, Frenkie, THCF… Šta vam imam uopšte pričati. Idite i slušajte jebeni album.

Da bi iskustvo bilo potpuno izdan je i dokumentarni film “HIPHOPIUM”. Ako vam nije jasno zašto je Juice važan, pogledajte dokumentarac i edukujte se.

Za film je zaslužan Galeb Nikačević (Agelast).