Kako da pratite Comic-Con (od svoje kuće)

Najveći američki sajam stripa San Diego Comic-Con je po prvi put u pedeset godina otkazan zbog globalne pandemije. Kao i većina javnih događaja, Comic-Con je dobio virtuelnu (online) verziju.

[email protected] je počeo u srijedu 22. jula i trajaće do nedelje 26. Očekuje vas preko tri stotine promocija i konferencija u tih par dana. Svi veliki Hollywood igrači predstaviće najnovije filmove i TV novosti. Prije da će biti hrpa serija i crtanih, jer je zloglasni virus zaustavio produkciju novih filmova. Ne smijemo zaboraviti na stripove.

Kako možete pratiti najveću štrebersku konvenciju? Jednostavno, sve konferencije će biti dostupne na službenom YouTube profilu Comic-Cona.

Takođe tu je i službena stranica konvencije na kojoj možete naći raspored događaja, kao i pogledati “izložbu” djela poznatih ilustratora stripova. Između ostalog.

Organizatori su se stvarno potrudili da [email protected] i dalje bude Pop kulturna Meka (Mecca) koju znamo. A ne moramo ni ići do San Dijega da bi bili dio zabave.

Danas počinje i Adult Swim Con koji možete pratiti na službenom twitch profilu.