Konan-najnoviji-član-Avendžersa

Konan najnoviji član Avendžersa (Savage Avengers)

Ovog prvog maja dobijamo totalno novu postavu najpoznatijih heroja Avendžersa (Avengers). Samo po sebi to i nije neka vijest, novi tim Avendžersa dobijemo gotovo jednom godišnje, ali ovaj put Marvel sprema iznenađenje za nas. Kultni Konan Varvarin (Conan the Barbarian) je najnoviji član Avendžersa. Radi se o novom Marvel stripu “Divlji Avendžersi” (Savage Avengers).

Najzajebanije ubice ovog fiktivnog univerzuma su članovi tima; The Punisher, Wolverine, Venom i Elektra. Idealna ekipa za brutalnog Konana. Za scenarij je zadužen Gerry Duggan, koji se proslavio svojim radom na Deadpool stripu zadnjih par godina. Po mom mišljenju jedan od najboljih novih pisaca koji trenutno rade za Marvel stripove. Takođe obećavajuće je da Mike Deodato Jr. (New Avengers) je ilustrator novo najavljenog stripa. Deodato je majstor superherojske anatomije i dinamične akcije.

Savage-Avengers

Očekuje nas pravi ljetni spektakl. S puno pažnje je izabrana ekipa koja može parirati Konanu. Scenarist Duggan naglažava da to nije “službeno odobren Avengers tim”. Nisu dužni da podnose izvještaj nikome. Ne postoje pravila za ove ubilačke mašine Marvel univerzuma. Da bi privukli što više čitalaca, kratka “Savage Avengers” priča (od deset strana) biće dostupna u posebnom Avengers izdanju za Dan Besplatnog stripa u Americi (Free Comic Book Day). Marvel je već pokazao par stranica stripa i moramo priznati da izgleda impresivno. Pogledajte samo ovu ilustraciju Wolverina i Konana iz pera majstora Deodata.

Konan-Wolverine

Odavno nismo imali entuzijazam kao za ovaj Marvel naslov. Pravi tim iz snova, od naslovnih junaka do kreativnog tima. Očekujte još informacija. Možda imamo novi omiljeni (aktuelni) strip.