LeBron James nas podsjeća da Space Jam 2 dolazi

NBA super zvijezda LeBron James je otkrio naziv i logo za dugočekivani nastavak kultnog “Space Jam” filma

Na Instagramu je postavio video sebe (a koga drugog) s prigodnim kačketom koji pokazuje logo nadolazećeg filma. Ipak je James glavna uloga. Uz Duška Dugouška (Bugs Bunny). Napisao je samo 2021, što je naravno godina premijere animiranog spektakla.

Naziv filma je “Novo nasljeđe” (Space Jam: A New Legacy). Ovog puta LeBron će pomoći “Looney Toons” crtanim likovima da pobjede u intergalaktičkoj košarkaškoj utakmici.

View this post on Instagram

2021. 🐰🥕 🎥 🍿👑

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Ako smo mogli čekati više od dvadeset godina, strpićemo se još malo. Originalni “Space Jam” (1996.) je film koji je obilježio naše djetinjstvo. Kao i fenomen neponovljivog Michael Jordan-a. Ko kaže da su devedesete bilo loše vrijeme za odrastati. I dan danas sam oduševljen kombinacijom igranog i animiranog filma.

Uz sva čuda današnje moderne tehnologije (3d CGI) ne možemo ni sanjati kakav nas spektakl očekuje s nastavkom. LeBron ulazi u još jednu (ličnu) borbu s mitskim Jordan-om.

Nadam se da film neće imati (dodatnih) produkcijskih problema zbog sveprisutne globalne pandemije. Premijera je 16. jul 2021.