Loki-Marvel

Marvel serije

Stižu nam Marvel serije

U fazi 4 Marvel Cinematic Universe nam dolaze nove Marvel serije koje uglavnom prikazuju šta su naši omiljeni junaci radili poslije “Endgame” filma.

Premijerom “WandaVision” na striming servisu Disney+ početkom 2021. godine započet je novi niz serija sa Marvelovim junacima. Serija je miks klasične TV serije sa MCU i prati život Wande Maximoff i Vision-a.

Marvel Studios: Legends opisuje događaja prije događaja koji tek dolaze u Marvelovom Univerzumu. Svaki segment je direktna veza sa nekom od priča koja će imati (ili je imala) premijeru na Disney+ ove godine.

Malo uzbudljivije je ostvarenje smješteno nakon događaja u “Avengers: Endgame” u kome Sam Wilson/Falcon (Anthony Mackie) i Bucky Barnes/Winter Soldier (Sebastian Stan) udružuju snage u globalnoj avanturi. Naziv je jednostavan, “The Falcon and The Winter Soldier.” a režiser je Kari Skogland.

Loki serija

Naš favorit je “Loki“, koji nam dolazi 21og juna ove godine. “God of Mischief” je naravno Tom Hiddlestone, a glumi i Owen Wilson. Događaji su smješteni poslije “Avengers: Endgame” i prikazani u šest epizoda.

 

Više informacija i prijavu za Disney+ striming možete naći na zvaničnom sajtu Marvela. Naravn, i na našem portalu.