Maya Hawke i simpatični pop zvuk

Upoznali ste je prošle godine u trećoj sezoni Netflix fenomena “Stranger Things“. Iako nismo neki ljubitelji Hollywoodske elite, ovoj klinci je teško odoljeti. Maya je kćerka mnogo poznatijih roditelja Ume Thurman i Ethan Hawke-a.

Pošto razmažena bogata djeca mogu da rade šta god požele, osim što glumi mlada Maya je odlučila i da pjeva. Što je najgore, ne zvuči uopšte loše. Ništa revolucionarno, ali prilično ugodna pop muzika.

Njezin debi album Blush će biti izdat 19. juna. Maya Hawke tvrdi da je album nastao potpuno slučajno. Takođe se ogradila od loše kritike porukom da je ona profesionalni glumac, a ne profesionalni muzičar. Oprostili bi joj sve u svakom slučaju.

Prije dva dana izbacila je još jedan singl s kojim promoviše nadolazeći album. Simpatičan je to pop zvuk, a i red je da vam preporučimo nešto što nije hip-hop ili rock.

Obratite pažnju na ovu djevojku. Mnogi “insajderi” kažu da je ona sledeća velika zvijezda. Glumačka karijera joj je zagarantovana, ugodna je za oko, to je nesporno.

Za pjevačku karijeru ćemo još vidjeti…