Naslovna pjesma dvadeset petog Bond filma

Billie Eilish pjeva naslovnu pjesmu novog James Bond filma No Time To Die.  Ostaće zapamćena kao najmlađi muzički izvođač u istoriji ove dugogodišnje franšize. Nedavno je pokupila sve glavne Grammy nagrade i redovno obara rekorde striming servisa.

Mi iz Zavisnim nismo demografija za djela neke povlaštene klinke iz Los Angeles, California. Nije ni prva, a neće biti ni posljednja kćerka glumca i scenaristkinje iz Hollywood-a koja želi da bude uspješan pop kulturni proizvod. Billie to jeste. Važan dio uspjeha je brat i producent Finneas O’Connell. Čisto da razumijete da se radi o porodičnom biznisu.

Njena primarna publika su predpubertetska djeca, tako da ne možemo puno komentarisati muzički izričaj. Auto tune čuda čini od bilo kog vokala. Mene nakon Sam Smith-a ništa više ne može iznenaditi što se tiče izbora pjesme za Bond film. Naravno, Billie osjeća veliku čast što učestvuje u “najcool filmskom serijalu ikad”.

Hype mašina je u pokretu, tako da ćemo za koji dan za vrijeme ceremonije Brit Awards (britanski ekvivalent Grammy-u?) moći gledati “živahnu” Billie kako izvodi ovu pjesmu live. Ako vas stvarno interesuje tako nešto, znajte da će je pratiti njezin brat FINNEAS, kao i proizvođač buke za filmove Hans Zimmer. Kakav trio. Zajedno sa njima nastupa i gitarista Johnny Marr iz legendarnih The Smiths.

Saznajte više o problematičnoj produkciji novog James Bond filma.