Pogledajte najbizarniji rep spot ikad (Kanye West i Tyga)

Ovih dana je “procurio” ranije neobjavljeni video “Feel Me“. Radi se o Kanye West i Tyga saradnji. Spot je snimljen prije tri godine ali (s razlogom?) su odlučili da ga ne pokažu svijetu.

Prvo što moram priznati da video nije uopšte loš. Makar u početku. Podsjeća me na kultni trash klasik “Napad žene od 15 metara“. Samo u ovom slučaju u pitanju su dvije divovske žene: Kylie Jenner i Kim Kardashian.

U principu cijeli spot se svodi na veliko auto (monster truck) koje se vrti oko velike guzice. Divovske da budem precizan. Morate sami vidjeti ili ovo što pričam nema nikakvog smisla. Najvjerovatnije kad pogledate video i dalje neće imati smisla.

View this post on Instagram

#kimkardashian #kyliejenner #feelme

A post shared by eli russell linnetz (@elirusselllinnetz) on

Spot je koštao milion dolara i bilo je potrebno pet mjeseci da se uradi. Komičan je moment kada se Kim pojavi jer se zemlja trese. Velike guzice su sastavni dio hip hop estetike. Nije to čudni dio, daleko od toga.

Bizaran je kraj spota koji prikazuje kako Kylie izlazi iz Kimine vagine???!!! Nisam mogao vjerovati, ali sam režiser spota Eli Russell Linnetz kaže da je to poenta?! Metafora je da bez Kim ne bi bilo ni Kylie. Kakav umjetnik.

Kylie Jenner i Tyga (koji su tad bili par) odlučili su da ipak ne objave spot. Ko zna zašto je to bila dobra odluka? Pjesma “Feel Me” se našla na Tyga albumu “BitchImTheShit2” koji je objavljen 2017. godine.

izvor: Complex