Ruff Ryders okupljanje – The Lox i DMX singl

The Lox su na sjajan način najavili novi album. Kultni rep trio iz New Yorka, čiji su članovi: Jadakiss, Styles P i Sheek Louch snimili su pjesmu sa legendarnim DMX-om.

Pravo Ruff Ryders okupljanje. Ne treba zaboraviti da su Rydersi počeli kao menadžeri Dark Man X-u i The Lox. DMX je ključni čovjek u razvoju karijere obog tria. Baš kao što je X ključan za nastanak i uspjeh Ruff Rydersa.

Nakon financijskog uspjeha prva dva X-ova albuma, Rydersi su od menadžerske kompanije postali izdavačka kuća. Ali dosta istorije. Vratimo se u sadašnjost i poslušajmo novi singl “BOUT SHIT“.

Važno je samo da je DMX u vrhunskoj formi. Zadnjih deset godina nisu bile najsrećnije za jednog od naših omiljenih MC-eva. Pjesma ima prepoznatljivo režanje. Nadamo se da ćemo uskoro moći uživati u novom X solo albumu.

Do tad slušamo The Lox. Ovo je treći singl u nizu kojim najavljuju novi album “Living Off Xperience“. LP biće dostupan u prodaji 28. avgusta. Listu pjesama i spisak gostujućih izvođača možete provjeriti ispod.