dvije-nove-sezone

“Simpsoni” dobijaju dvije nove sezone

Najdugovječniji crtani serijal “Simpsoni” (The Simpsons) će dobiti još barem dvije nove sezone; 31. i 32. sezonu. Fanovi su već izračunali da će broj epizoda (sa dvije najavljene sezone) popeti se na vrtoglavu cifru od sedam stotina i trinaest (713!) epizoda.

Simpsoni su započeli svoju rekordnu karijeru 1987. godine kao serija kratkih animiranih filmova koji su bili dio The Tracey Ullman Show. 1989. godine su dobili svoju vlastitu seriju na FOX-u koja je osvojila gledaoce sa svih strana svijeta. Jedna od ključnih FOX-ovih serija svih ovih godina. Izgrađena je cjela industrija oko ovog simpatičnog brenda sa svim mogućim proizvodima od majica do igračaka koje su FOX i kreatore crtanog obezbjedile za par života.

Mnogi su komentarisali kako je “zlatno doba” Simpsonovih odavno prošlo. Iskreno slabo ih pratim zadnjih par sezona. Kada se uporedi sa gledanošću iz devedesetih i početkom milenijuma stvarno bi čovjek pomislio da je najbolje prošlo.

Lično, meni smeta nametanje politike demokratske partije koje Simpsonovi toliko vole. Kako sam stariji više mi odgovara South Park čiji su kreatori otvoreno deklarisani republikanci. Ali svakom njegov omiljeni porok. Simpsonovi su tu i neće nas napustiti skoro. Nostalgija je utješna ako ništa drugo.

sva prava: FOX