Tech N9ne i Corey Taylor donose još straha

Aaron Dontez Yates poznatiji kao Tech N9ne je nepopravljivi radoholičar. Iako je ove godine već izdao album “EnterFear“, to ga nije spriječilo da nas počasti sa još jednim hard core rep napadom.

Underground reper je juče izdao novi EP (mini album) “More Fear“. Po nazivu i slici (album artu) jasno je da se radi o nastavku ovogodišnjeg albuma, gorespomenutog “EnterFear”. Nikad dovoljno straha ako mene pitate.

Tech je okupio impresivnu ekipu. Naravno, najviše pažnje je privuklo gostovanje Slipknot frontmena Corey Taylora. Pjesma je čudan spoj trap muzike i metala. Sa prepoznatljivom horor atmosferom.

Ova saradnja dolazi samo petnaest dana nakon što se Tech N9ne pojavio na najavnom singlu sa prvog solo albuma Corey Taylora. Reper ima samo riječi poštovanja prema kostimiranom muzičaru (koji za divno čudo izgleda da stvarno zna repati?!).

Hopsin i Great Daeg takođe gostuju na pjesmi prekrasnog naziva “Bitch Slap“. Mini album donosi sedam novih pjesama. Nekih dvadeset minuta straha očekuje sve one koji se odluče da poslušaju novo djelo repera iz Kanzasa.

Slipknot pjevač Corey Taylor repuje na solo singlu